De succesvolle technicus

work200

Speciaal voor de TU Delft ontwikkelde Andrea Saes een training voor technische medewerkers: de succesvolle technicus. Zij maakt daarbij gebruik van haar eigen waaier.

In je werk moet je assertief zijn zonder dat je relatie met je baas, klanten of collega’s onder druk komt te staan. In deze training vindt je de balans. Je leert beter beïnvloeden, effectiever met je tijd om te gaan en conflicten slimmer aan te pakken of te voorkomen.

Deze 4 daagse training is speciaal voor jou – de technicus – en is afgestemd op jouw werkomgeving. Wil je dat jouw expertise wordt gewaardeerd? Wil je goed kunnen afstemmen en overleggen met je klanten? Zou je jezelf graag op andere dan technische vlakken willen ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze training!

‘Werken is leren en leren is werken’. Het uitgangspunt van deze training. Dat betekent dat alles wat je in de training leert, onmiddellijk kunt toepassen op het werk. Let op: De training is erop gericht om je tools mee te geven waarmee je jouw communicatieve vaardigheden beter kunt ontwikkelen en niet om je technische skills te verbeteren.

Reacties van andere cursisten

In deze video hoor je de reacties van deelnemers aan de training ‘De succesvolle technicus’.

Intake

Voordat de training van start gaat, vindt een intakegesprek plaats. Het intakegesprek is individueel en vertrouwelijk en is bedoeld om je persoonlijke leerdoel op te stellen. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat je graag zou willen leren. Als de training na de intake niets voor jou blijkt te zijn, is dat ook o.k. We kunnen dan samen kijken naar eventuele andere alternatieven zoals bijvoorbeeld individuele coaching.

Datum volgende training

Aanmelden kan tot 1 januari 2019. De training zal plaatsvinden in Amsterdam op de volgende data:

  • Intake gesprekken : 8 en 15 januari 2019*
  • Dag 1: 28 januari 2019
  • Dag 2: 28 februari 2019
  • Dag 3: 25 maart 2019
  • Terugkomdag : 23 april 2019

*Je hoeft op 8 of 15 januari maar 1 uur te kunnen voor een intakegesprek, niet alle twee de dagen.

Aanmelden

Wil je jezelf graag aanmelden, of heb je een vraag? Klik dan hier om een email te sturen.