Andrea Saes

groeven200

Ik ben geboren in Ospel in 1956, midden Limburg, als 4e dochter in een gezin van 5 kinderen. Ik woon en werk sinds mijn 22e jaar in Noord-Brabant en ik heb een zoon. Ik woon in Oisterwijk op 5 minuten loopafstand van het station en de bossen.

In 1980 werd ik door het trainersvak gegrepen toen ik als junior begon bij Philips Bedrijfskundige Opleidingen in Eindhoven. Ik studeerde Sociale Pedagogiek / Andragogiek in Tilburg.

Daarna heb ik gewerkt als personeels- en opleidingsadviseur bij Philips International Lighting om vervolgens als ervaringsdeskundige les te gaan geven aan de deeltijdopleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelbeleid van de Katholieke Leergangen in Tilburg.

Bij Schouten & Nelissen in Zaltbommel heb ik zes jaar gewerkt als trainer/adviseur en in 2006 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in training en coaching van met name leidinggevenden van operationeel tot strategisch niveau, junior en senior adviseurs, technici (ondersteunend personeel) en in het adviseren over leer- en opleidingstrajecten.

In 2001 ben ik gecertificeerd in de Rationele Effectiviteitstraining (RET) en in 2007 heb ik de opleiding Systeemdynamiek in Organisaties aan het Bert Hellingerinstituut afgerond. Sinds 2013 ben ik internationaal gecertificeerd Belbin teamroltrainer.

 

Download hier mijn cv voor meer informatie.