Het Peperhuis

Een plek voor (her)bezinning en nieuwe koersbepaling

 

Wil je werken in alle rust, bezinnen, onthaasten, inzichten creëren of gewoon ontspannen?

Zoek je inspiratie voor het schrijven van een artikel, een beleidsplan, een nieuwe strategie of een boek?

 In het monumentale dorpscentrum van het Brabantse Oisterwijk, de parel in het groen, tussen Tilburg en Den Bosch ligt midden in het centrum het sfeervolle, karakteristieke Peperhuis, voorzien van alle comfort.

In dit voormalig schoenfabriekje uit 1920 vind je de perfecte locatie. Je hebt een bovenetage voor jezelf met uitzicht op de tuin en je kunt met een eigen sleutel achterom door de poort naar het pand. Er wordt iedere dag schoongemaakt.

Je kunt er (nog) niet zelf koken, wel eten laten bezorgen door de diverse restaurants in het dorp. Je kunt kiezen van eenvoudig en goedkoop tot culinair.

Op loopafstand zijn bossen en vennen en er is een mogelijkheid tot het huren van een fiets.

Coach en yogadocent Andrea: ‘Er is veel behoefte aan een goed gefaciliteerde locatie die comfortabel, sfeervol en goed bereikbaar is. Veel mensen werken nu thuis en kunnen zich daar moeilijk concentreren of zij maken zich op voor de periode ná de crisis en willen in rust hun inspiratie zoeken of tot (her)bezinning komen.’

Vanaf 1 mei 2020 is het Peperhuis beschikbaar en kun je enkele dagen of langer verblijven. Ondersteuning in de vorm van coaching, sparren of een yogales in de studio op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Andrea beschikt over jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

OPTIE 1
Overnachten exclusief ontbijt, koffie en thee en mogelijkheid tot zelf koken (supermarkten op loopafstand): € 50,= (7 nachten = € 350,=)

Ruimte voor alleen overdag zonder overnachting en ontbijt: € 45,= per dag/per persoon

Faciliteiten
Een koelkast is aanwezig, evenals een sapcentrifuge en broodrooster. Gratis wifi. Infrarood sauna tegen betaling van € 5,= per half uur.

OPTIE 2
Hetzelfde als optie 1 aangevuld met (wandel)coaching voor € 140,= per 1,5 uur eventueel in combinatie met een yogasessie in eigen yogastudio op begane grond voor € 25,= per uur.

RESERVEREN OF MEER INFORMATIE
Neem contact op via info@andreasaes.nl of bel 06 224 01 365.